Egyesületek, csapatok | Debreceni Jégkorongszervező Közhasznú Sportegyesület (DJK SE)


A csapatunk 2005-ban alakult teljesen amatőr fiatalokból, a debreceni Nagyerdei Jégpályán. A kezdetek kezdetén felszerelés nélkül játszottunk magunk szórakoztatására. Nagy változás 2005 őszén következett be, amikor a fedett jégcsarnokban béreltünk jeget, illetve edzéseket tartottunk először saját magunknak, majd edzővel. Mindeközben felszerelkeztünk a jégkorong által megkövetelt felszerelésekkel és egyre több meccset játszottunk más amatőr gárdákkal. 2006-2007-ben alakult ki a mai felállás 10-12 fős magja, akik a mai napig meghatározó tagjai a csapatnak.

Jelenleg formai átalakuláson megy át a csapat, ugyanis alapítottunk egy egyesületet, így hivatalos keretek között tudjuk űzni a jégkorongozást.

Anyagi okok miatt a 2010-es Teljesen Amatőr Jégkorong Bajnokságban még nem tudunk elindulni, de bízunk benne, a jövőben összemérhetjük tudásunkat a bajnokság résztvevőivel és sok tapasztalattal gazdagodhatunk.

16-18 fős csapatunk tagjai debreceniek. Célunk ezt a létszámot bővíteni, illetve amatőr versenyzési lehetőséget biztosítani a csapatnak. Jelenleg heti két alkalommal játszunk meccset két szintén amatőr debreceni hoki csapattal.

Elérhetőség:

Nádasdi Norbert: 
+36/20-231-5934; 
nadasdinorbi@djkse.hu 

Köles Péter: 
kolespeter@djkse.hu 

Oláh Attila: 
olahattila@djkse.hu

Link: http://www.djkse.hu